Over ons

IONN staat voor Infra Ondersteuning Noord-Nederland. Het is een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur. IONN is in het leven geroepen om nieuwe initiatieven binnen de infrabranche aan te jagen. Daarnaast wil de stichting graag de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs stimuleren. Vaak wordt gezegd dat de infrasector traditioneel is. De sector zou niet innovatief zijn. Stichting IONN denkt hier heel anders over. Volgens ons zijn er genoeg ‘knappe koppen’ met vernieuwende ideeën. Deze personen en/of organisaties moeten alleen het juiste podium én de juiste middelen krijgen om deze initiatieven verder brengen. En dit is precies wat IONN biedt! We willen uiteindelijk samen iets ontwikkelen waar de hele branche – bedrijven, onderwijs en overheid – iets aan heeft.

Het stichtingsbestuur bestaat uit:
George Kempenaar (voorzitter)
Roel van den Berg (penningmeester)
Gerard Hoiting (secretaris)
Peter Westra (lid)
Edwin Oostinga (lid)

Over de prijs

Wij willen er graag voor zorgen dat jouw initiatief verder komt. Daarom ontvangt de winnaar een geldprijs. Maar dit is niet alles… Je mag gebruik maken van de kennis en het netwerk van het stichtingsbestuur, we zorgen voor de nodige media-aandacht én last but not least: je ontvangt een speciaal ontworpen trofee!

Over de wedstrijd

Het begint allemaal met een baanbrekend idee dat het verdient om in de schijnwerpers te staan. Dus ben je werkzaam in de infrabranche en werk je aan een nieuw idee? Alleen, of met collega’s, of misschien wel in een samenwerkingsverband met andere ondernemers en/of kennisinstellingen? Doe dan mee en meld je aan!

Het stichtingsbestuur beoordeelt alle aanmeldingen. Iedereen krijgt bericht, maar alleen de beste inschrijvingen gaan door naar de volgende ronde. De uitgekozen inschrijvers pitchen tijdens de Infrarelatiedag in Noord-Nederland hun innovatie. De jury – bestaande uit het stichtingsbestuur – deelt de punten uit. Wat het éxtra leuk maakt is dat het publiek ook mee mag beoordelen. Aan het eind van de dag weten we wie de winnaar is!